Lediga Tjänster

Vi söker en

Redovisningskonsult

Är du en driven och engagerad redovisningskonsult som är bra på att bygga och bibehålla långsiktiga relationer? Vi söker dig som vill vara med och utveckla både våra kunders företagande och våra medarbetare.

Ditt uppdrag

Som redovisningskonsult hos oss har du en omväxlande och självständig roll. Du har stort ansvar för att kvaliteten i vår leverans är hög.

Arbetsuppgifterna består bland annat av:

  • Löpande rapporteringar till kund såsom momsredovisning, avstämningar och skattedeklarationer
  • Upprätta bokslut och årsredovisningar
  • Konsultation och kundrådgivning
  • Externa kontakter med både kunder och myndigheter

Som redovisningskonsult agerar du som kundrådgivare med en egen kundportfölj. Du är samtidigt en del av ett team som hjälper och sporrar varandra att utvecklas. Vi erbjuder dig en utvecklande och modern arbetsmiljö med kompetenta kollegor, kontinuerlig kompetensutveckling och möjlighet att utvecklas i din roll.

Vem är du?

En lämplig bakgrund för denna tjänst är:

  • Högskoleutbildning inom ekonomi, alternativt annan relevant eftergymnasial utbildning
  • Erfarenhet av motsvarande arbete från redovisnings- eller revisionsbyrå
  • Erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete med vana att upprätta bokslut, inkomstdeklarationer och årsredovisningar

För att du ska trivas i rollen som redovisningskonsult och utvecklas inom vår organisation är du en driven och ansvarstagande person, som trivs i mötet med kunden. Du har förmågan att strukturera och prioritera dina arbetsuppgifter. Vi ser även att du trivs med att arbeta i en föränderlig miljö där du kan vara med och påverka.

Ansökan

Vi ser fram emot att ta emot din fritt formulerade ansökan till rekrytering@foretagsbyran.ax senast den 5.2.2021. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Tjänsten är en ordinarie heltidstjänst och tillträds enligt överenskommelse.

För närmare upplysningar om tjänsten kontakta Personalchef Ida J. Eriksson via e-post: ida.j.eriksson@foretagsbyran.ax eller per telefon: 018-29957 

 

 

Vi söker en

IT-assistent/Junior Redovisningskonsult

Vill du lära dig mer om redovisning ochaffärssystem samt har ett stort intresse för teknik och IT? Vill du ta nästa steg i din utveckling? Som IT-assistent/Junior Redovisningskonsult hos oss har du en delad tjänst där ca 60% utgörs av IT-arbete, medan 40% innefattar redovisning. Du ingår i vår IT-support och svarar dagligen på tekniska IT-frågor, både från medarbetare samt kunder. Du jobbar även med löpande redovisning, skattedeklarationer, momsredovisning, kund- och leverantörsreskontra samt rapportering.

Ditt uppdrag

Med stöd av din teamledare och vår IT-specialist kommer du att få en bred kunskap inom både IT och redovisning. Som IT-assistent/Junior Redovisningskonsult är du en extra resurs och samtidigt en del av ett team med både IT-assistenter och Redovisningskonsulter som hjälper och sporrar varandra att utvecklas. Vi erbjuder dig en utvecklande och modern arbetsmiljö med kompetenta kollegor, kontinuerlig kompetensutveckling och möjlighet att utvecklas i din roll.

Vem är du?

Vi söker dig som vill utvecklas inom IT och redovisning och har ett stort intresse för teknik samt att ge våra kunder utmärkt service. Som person är du strukturerad och lösningsfokuserad samt gillar att lära dig nya saker. Du har en gymnasial utbildning inom ekonomi eller IT, har goda kunskaper i Excel och gärna erfarenhet av egna kodningsprojekt i databaser och skriftspråk såsom SQL och Python. Finska är meriterande.
 

Ansökan

Vi ser fram emot att ta emot din fritt formulerade ansökan till rekrytering@foretagsbyran.ax senast den 28.1.2021. Du får gärna skicka med länk till Github, Stackoverflow-profil eller motsvarande. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Tjänsten är en ordinarie heltidstjänst och tillträds enligt överenskommelse.

För närmare upplysningar om tjänsten kontakta Personalchef Ida J. Eriksson via e-post: ida.j.eriksson@foretagsbyran.ax eller per telefon: 018-29957