Lediga Tjänster

Vi söker en

Lönekonsult

 

Ditt uppdrag

Som Lönekonsult hos oss har du en omväxlande och självständig roll. Du har stort ansvar för att kunden är nöjd och att kvaliteten i vår leverans är hög.

Arbetsuppgifterna består bland annat av:

  • Hantera hela flödet i löneprocessen från tidrapportering till färdig lön
  • Konsultation och kundrådgivning
  • Externa kontakter med kunder och myndigheter

Som Lönekonsult är du en konsultativ partner med stort eget ansvar med en egen kundportfölj. Du är samtidigt en del av ett team som hjälper och sporrar varandra att utvecklas. Vi erbjuder dig en utvecklande och modern arbetsmiljö med kompetenta kollegor, kontinuerlig kompetensutveckling och möjlighet att utvecklas i din roll.

Vem är du?

En lämplig bakgrund för denna tjänst är:

  • Ekonomisk utbildning
  • Erfarenhet av löneräkning

För att du ska trivas i rollen som Lönekonsult och utvecklas inom vår organisation tror vi att du är en engagerad och strukturerad person som även är ödmjuk och van att hålla deadlines. Du har förmågan att arbeta självständigt men fungerar samtidigt väl i team samt kan prioritera bland dina arbetsuppgifter.

Ansökan

Tjänsten är en ordinarie heltidstjänst och tillträds enligt överenskommelse.

Vi ser fram emot att ta emot din fritt formulerade ansökan till rekrytering@foretagsbyran.ax senast den 20.11.2020. Intervjuer sker löpande.

Om du har frågor om tjänsten kan du kontakta Personalchef Ida J. Eriksson på e-post: ida.j.eriksson@foretagsbyran.ax eller på telefon 018-29957