Lediga Tjänster

 

Vi har nu två lediga tjänster:

 

Redovisningskonsult

Är du en driven och engagerad redovisningskonsult som är bra på att bygga och bibehålla långsiktiga relationer? Vi söker dig som vill vara med och utveckla både vår organisation samt våra kunders företagande.

Ditt uppdrag

Som redovisningskonsult hos oss har du en omväxlande och självständig roll. Du har stort ansvar för att kunden är nöjd och att kvaliteten i vår leverans är hög.

Arbetsuppgifterna består bland annat av:

·         Löpande rapporteringar till kund såsom momsredovisning, avstämningar och skattedeklarationer

·         Upprätta bokslut och årsredovisningar

·         Konsultation och kundrådgivning

·         Externa kontakter med både kunder och myndigheter

Som redovisningskonsult är du en konsultativ partner med stort eget ansvar med en egen kundportfölj. Du är samtidigt en del av ett team som hjälper och sporrar varandra att utvecklas.

Vi erbjuder dig en utvecklande och modern arbetsmiljö med kompetenta kollegor, kontinuerlig kompetensutveckling och möjlighet att utvecklas i din roll.

Vem är du?

En lämplig bakgrund för denna tjänst är:

·         Högskoleutbildning inom ekonomi, alternativt annan relevant eftergymnasial utbildning

·         Erfarenhet av motsvarande arbete från redovisnings- eller revisionsbyrå

·         Erfarenhet av kvalificerat redovisningsabete med vana att upprätta bokslut, inkomstdeklarationer och

         årsredovisningar

För att du ska trivas i rollen som redovisningskonsult och utvecklas inom vår organisation är du är en driven och ansvarstagande person, som trivs i mötet med kunden. Du har förmågan att  strukturera och prioritera mellan dina arbetsuppgifter. Vi ser även att du trivs med att arbeta i en föränderlig miljö där du kan vara med och påverka.

 

Junior Redovisningskonsult

Är du i början av din redovisningskarriär? Vill du ta nästa steg i din utveckling? Som Junior Redovisningskonsult hos oss jobbar du med löpande redovisning, avstämningar, skattedeklarationer, momsredovisning, kund- och leverantörsreskontra samt rapportering.

Ditt uppdrag

Du kommer att hjälpa till där det behövs, med hjälp och stöd av en teamledare och får därmed en bred kunskap inom redovisning. Som Junior Redovisningskonsult är du en extra resurs och samtidigt en del av ett team med Redovisningskonsulter som hjälper och sporrar varandra att utvecklas. Vi erbjuder dig en utvecklande och modern arbetsmiljö med kompetenta kollegor, kontinuerlig kompetensutveckling och möjlighet att utvecklas i din roll.

Vem är du?

Vi söker dig som vill utvecklas inom redovisning och har ett stort intresse för det operativa redovisningsarbetet.  Som person är du strukturerad och lösningsfokuserad samt bra på att skapa goda relationer. Du har en gymnasial utbildning, har goda kunskaper i Excel och kommunicerar obehindrat i svenska både i tal och skrift. Det är meriterande om du har studerat ekonomi eller har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

 

Ansökan

Vi ser fram emot att ta emot din fritt formulerade ansökan till rekrytering@foretagsbyran.ax senast den 7.6.2020. Intervjuer sker löpande. Tjänsten är en ordinarie heltidstjänst och tillträds enligt överenskommelse.

För närmare upplysningar om tjänsten kontakta Personalchef Ida J. Eriksson via e-post: ida.j.eriksson@foretagsbyran.ax eller per telefon: 018-29957