Lediga tjänster

Vi söker

 

Redovisningskonsult

Är du en driven och engagerad redovisningskonsult som är bra på att bygga och bibehålla långsiktiga relationer? Vi söker dig som vill vara med och utveckla både våra kunders företagande och våra medarbetare.

Ditt uppdrag

Som redovisningskonsult hos oss har du en omväxlande och självständig roll. Du har stort ansvar för att kvaliteten i vår leverans är hög.

Arbetsuppgifterna består bland annat av:

  • Löpande rapporteringar till kund såsom momsredovisning, avstämningar och skattedeklarationer
  • Upprätta bokslut och årsredovisningar
  • Konsultation och kundrådgivning
  • Externa kontakter med både kunder och myndigheter

Som redovisningskonsult agerar du som kundrådgivare med en egen kundportfölj. Du är samtidigt en del av ett team som hjälper och sporrar varandra att utvecklas. Vi erbjuder dig en utvecklande och modern arbetsmiljö med kompetenta kollegor, kontinuerlig kompetensutveckling och möjlighet att utvecklas i din roll.

 

Vem är du?

En lämplig bakgrund för denna tjänst är:

  • Högskoleutbildning inom ekonomi, alternativt annan relevant eftergymnasial utbildning
  • Erfarenhet av motsvarande arbete från redovisnings- eller revisionsbyrå
  • Erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete med vana att upprätta bokslut, inkomstdeklarationer och årsredovisningar

För att du ska trivas i rollen som redovisningskonsult och utvecklas inom vår organisation är du en driven och ansvarstagande person, som trivs i mötet med kunden. Du har förmågan att strukturera och prioritera dina arbetsuppgifter. Vi ser även att du trivs med att arbeta i en föränderlig miljö där du kan vara med och påverka.

 

Ansökan

Vi ser fram emot att ta emot din ansökan i form av personligt brev, CV samt löneanspråk till rekrytering@foretagsbyran.ax.

För närmare upplysningar om tjänsten kontakta Personalansvarig Marie Palin-Karlman per e-post marie.palin-karlman@foretagsbyran.ax eller på tel.018-29912