Lediga Tjänster

Nu söker vi en

Redovisningskonsult

Är du en driven och engagerad redovisningskonsult som är bra på att bygga och bibehålla långsiktiga kundrelationer? Vi söker dig som vill vara med och utveckla våra interna processer och jobba i ett modernt ekonomisystem tillsammans med engagerade kollegor.

Ditt uppdrag

Som redovisningskonsult hos oss har du en omväxlande och självständig roll. Du har ansvar för att säkerställa att kvaliteten i vår leverans är hög och att kundernas behov uppfylls.

Arbetsuppgifterna består bland annat av:

  •          Löpande bokföring till kund såsom momsredovisning, avstämningar och skattedeklarationer
  •          Upprätta bokslut och årsdeklarationer
  •          Löneräkning
  •          Konsultation och kundrådgivning
  •          Kontakter med myndigheter

Som redovisningskonsult har du stort eget ansvar med en egen kundportfölj. Du är samtidigt en del av ett team som hjälper och sporrar varandra att utvecklas. Vi erbjuder dig en utvecklande och modern arbetsmiljö med kompetenta kollegor, kontinuerlig kompetensutveckling och möjlighet att utvecklas i din roll samt inom företaget.

Vem är du?

En lämplig bakgrund för denna tjänst inom redovisning är:

  •          Högskoleutbildning inom ekonomi, alternativt annan relevant eftergymnasial utbildning
  •          Erfarenhet av motsvarande arbete från redovisnings- eller revisionsbyrå
  •          Erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete med vana att upprätta bokslut och löneräkning inom ett eller flera bolag

För att du ska trivas i rollen som redovisningskonsult och utvecklas inom vår organisation vill vi att du är en driven och ansvarstagande person, som trivs i mötet med kunden. Du har förmågan att strukturera och prioritera mellan dina arbetsuppgifter. Vi ser även att du trivs med att arbeta i en föränderlig miljö där du kan vara med och påverka.

Ansökan

Vi ser fram emot att ta emot din fritt formulerade ansökan till rekrytering@foretagsbyran.ax senast den 8.3.2020. Intervjuer sker löpande.  Om du har frågor om tjänsten kan du kontakta personalchef Ida J. Eriksson på e-post: ida.j.eriksson@foretagsbyran.ax eller på telefon: 018-29957