Lediga tjänster

Vi söker en

Teamledare Redovisning

Ditt uppdrag

Som Teamledare hos oss ansvarar du för att leda, utveckla och fördela arbetet inom ditt team och stöttar dina teammedlemmar i det dagliga arbetet. Du arbetar även självständigt som redovisningskonsult och gör både löpande redovisning och bokslut.

Arbetsuppgifterna består bland annat av:

  • Leda arbetet i ett team på 5-9 personer enligt givna verksamhets- och resultatmål.
  • Strukturera teamets arbete, fördela kunder och ansvara för teamets kontakter och information till kunder.
  • Motivera, inspirera och utveckla sitt team.
  • Kundansvar för den egna kundportföljen

Våra Teamledare hjälper och sporrar varandra i sitt arbete. Vi erbjuder dig en utvecklande och modern arbetsmiljö med kompetenta kollegor, kontinuerlig kompetensutveckling och möjlighet att utvecklas i din roll.

Vem är du?

En lämplig bakgrund för denna tjänst är:

  • Erfarenhet av ledarskap
  • Erfarenhet av bokföring
  • Ekonomisk utbildning

Du känner dig trygg i dina kunskaper samt har lätt för att dela med dig av dem. Du ser dig som kommunikativ, pedagogisk och energiskapande.

För att du ska trivas i rollen som Teamledare och utvecklas inom vår organisation tror vi att du är en engagerad och strukturerad person samtidigt som du är serviceinriktad och har ett flexibelt synsätt i ditt kundarbete.

Ansökan

Tjänsten är en ordinarie heltidstjänst och tillträds enligt överenskommelse.

Vi ser fram emot att ta emot din ansökan innehållande personligt brev, CV samt löneanspråk till rekrytering@foretagsbyran.ax senast den 15.08.2021. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden utgått.

Om du har frågor om tjänsten kan du kontakta Personalansvarig Marie Palin-Karlman på e-post: marie.palin-karlman@foretagsbyran.ax eller på telefon 018-29912.

 

Vi söker en

IT-assistent/Junior Redovisningskonsult

Vill du lära dig mer om redovisning och affärssystem samt har ett stort intresse för teknik och IT? Vill du ta nästa steg i din utveckling? Som IT-assistent/Junior Redovisningskonsult hos oss har du en delad tjänst som utgörs av IT-arbete men även innefattar redovisning. Du ingår i vår IT-support och svarar dagligen på tekniska IT-frågor, både från medarbetare samt kunder. Du jobbar även med löpande redovisning, skattedeklarationer, momsredovisning, kund- och leverantörsreskontra samt rapportering för att kunna ge våra kunder kompetent service i vår support.

Ditt uppdrag

Med stöd av din teamledare och vår IT-specialist kommer du att få en bred kunskap inom både IT och redovisning. Som IT-assistent/Junior Redovisningskonsult är du en extra resurs och samtidigt en del av ett team med både IT-assistenter och Redovisningskonsulter som hjälper och sporrar varandra att utvecklas. Vi erbjuder dig en utvecklande och modern arbetsmiljö med kompetenta kollegor, kontinuerlig kompetensutveckling och möjlighet att utvecklas i din roll.

Vem är du?

Vi söker dig som vill utvecklas inom IT och redovisning och har ett stort intresse för teknik samt att ge våra kunder utmärkt service. Som person är du strukturerad och lösningsfokuserad samt gillar att lära dig nya saker. Du har en gymnasial utbildning inom ekonomi eller IT, har goda kunskaper i Excel och gärna erfarenhet av egna kodningsprojekt i databaser och skriftspråk såsom SQL och Python. Finska är meriterande.

Ansökan

Vi ser fram emot att ta emot din fritt formulerade ansökan till rekrytering@foretagsbyran.ax senast den 31.08.2021. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Tjänsten är en ordinarie heltidstjänst och tillträds enligt överenskommelse.

För närmare upplysningar om tjänsten kontakta Personalansvarig Marie Palin-Karlman via e-post: marie.palin-karlman@foretagsbyran.ax eller per telefon: 018-29912.