06 oktober 2015

Vi söker en kundansvarig redovisare

Vi erbjuder dej att arbeta självständigt med våra kunder, med varierande och omväxlande uppgifter såsom löpande bokföring, avstämningar, rapportering, löneadministration, bokslut, årsredovisningar och deklarationer. Du är samtidigt en del av ett team som hjälper och sporrar varandra att utvecklas.

Vi ser gärna att du har minst några års arbetserfarenhet från vår bransch, och värdesätter egenskaper såsom att vara strukturerad, ordningsam, ha ett utvecklat siffersinne och en god analytisk förmåga. Du är van att hålla deadlines och hantera många ärenden samtidigt.

Våra kunder finns inom olika branscher med varierande storlek, allt från privatpersoner till större företag, därför är det viktigt att du trivs med kundkontakt. 

Vill du ha utmaningar och växa tillsammans med engagerade kolleger? Sänd din ansökan senast den 21 oktober 2015 via e-post till rekrytering@foretagsbyran.ax

Har du frågor, kontakta Lena Marcus, personalchef, på telefon 018-299 57 eller via e-post lena.marcus@foretagsbyran.ax.

Företagsbyrån är Ålands ledande redovisningsbyrå och vi erbjuder ett brett tjänsteutbud inom redovisning, revision, skatt och företagsservice. Vid vårt kontor i Mariehamn är vi 38 medarbetare. Företagsbyrån ägs i sin helhet av personal.